Зареєстрований: Tue Oct 16 2007, 05:44PM Повідомлень:: 366
Ксеня, давайте в наступну середу-четвер. 17 чи 18 березня. В нас на Виноградарі побудували нову сауну, там все новеньке-кльове і недорого відносно поки. ввечері від 95 до 125 грн/година за 10 людей. Замовляти можна мінімум на 2 години - Як підемо, брате? - спокійно спитав його другий. - Найнадійніше йти за зорями та небесними світилами, спускатись уздовж перестуджених річищ та прямувати за пташиними тінями, що летять крізь туманні перевали. Але на всяк випадок я купив атлас автомобільних доріг.
Зареєстрований: Tue Mar 17 2009, 01:25PM Повідомлень:: 70
ок, я за обома руками!!!!! можна вже інформувати людей? п.с. мені і середа і чт підходить
[ Редагування Wed Mar 10 2010, 10:59AM ] Так ми жили – голосні й недолугі, вплетені в часу стрічку трофейну, блудні поборники буґі-вуґі, скурвлені діти міцного портвейну.
Зареєстрований: Tue Oct 16 2007, 05:44PM Повідомлень:: 366
так! - Як підемо, брате? - спокійно спитав його другий. - Найнадійніше йти за зорями та небесними світилами, спускатись уздовж перестуджених річищ та прямувати за пташиними тінями, що летять крізь туманні перевали. Але на всяк випадок я купив атлас автомобільних доріг.
[ Редагування Fri Mar 12 2010, 09:47PM ] - Як підемо, брате? - спокійно спитав його другий. - Найнадійніше йти за зорями та небесними світилами, спускатись уздовж перестуджених річищ та прямувати за пташиними тінями, що летять крізь туманні перевали. Але на всяк випадок я купив атлас автомобільних доріг.
ЛИЖІ! 25-27 лютого "Яблуницькі гірки"" (катання на лижах в Яблуниці або Буковелі)
8-11 березня "Печерні міста Криму"" (Бахчисарай – Качи-Кальйон – церква Луки в селі Лаки – Сюйренська фортеця – печерне місто Мангуп – Балаклава - Севастополь)
ПІШКИ! 8-11 березня "Чорноріченський каньйон"" (Севастополь - Чорнорічя - каньйон - Підгірне - ст. Шайтан-Мердвень - ст. Чортові сходи - Олива - Севастополь)
17-31 березня "Йорданія. Казка серед пустелі" (Amman - Madaba - Dead sea - Karak - Shobak - Petra - Wadi Rum - Aqaba)