Зареєстрований: Tue Mar 17 2009, 01:25PM Повідомлень:: 53
Андрію, просто читаєш мої думки))))
п.с. на рахунок горілки, щойно згадала флягу в благодаті ггггг Так ми жили – голосні й недолугі, вплетені в часу стрічку трофейну, блудні поборники буґі-вуґі, скурвлені діти міцного портвейну.
Зареєстрований: Thu Jan 21 2010, 10:52AM Повідомлень:: 23
благодать сні-слілась к нам... Мы солнца приколем любимым на платье, из звезд накуем серебрящихся брошек.. Бросьте квартиры! Идите и гладьте - гладьте сухих и черных кошек!
Зареєстрований: Thu Jan 21 2010, 10:52AM Повідомлень:: 23
єсть кто жЕвой? Мы солнца приколем любимым на платье, из звезд накуем серебрящихся брошек.. Бросьте квартиры! Идите и гладьте - гладьте сухих и черных кошек!
Зареєстрований: Tue Mar 17 2009, 01:25PM Повідомлень:: 53
таке враження, шо усєх замело десь так під білим слоном... Так ми жили – голосні й недолугі, вплетені в часу стрічку трофейну, блудні поборники буґі-вуґі, скурвлені діти міцного портвейну.
Зареєстрований: Mon Jan 25 2010, 01:44PM Повідомлень:: 18
Особисто я вже два тижні не п"ю. організм в шоці, аж бронхітом захворів. де всі інші - Бог їх знає.. Туди, де всюди відбувався сон – тяжкий, похмільний, післяноворічний, туди, де кожен п’яний був зустрічний, а всі зустрічні – п’яні. В унісон співали ми, забувши про фасон.
Зареєстрований: Tue Oct 16 2007, 05:44PM Повідомлень:: 233
Всім привіт! ми повернулись з Карпат, ви я бачу також. як покатались? а то ми під Смотричем в хмарі 4 дні проходили, на Піп не змогли вийти через ураганний вітер, що валив з ніг.